VELVÆRE - Zoneterapi, Rygmassage, Øreakupunktur
Behandlinger
 
Vi har en bred variation af behandlinger som passer til enhver smag og budget.
 
ZONETERAPI
ZONETERAPI
ZONETERAPI er en behandlingsform hvor man via tryk under fødderne på forskellige refleks zoner går ind og skaber balance i kroppen, hvilket giver et helt nyt overskud. Formidabel behandlingsform til babyer med mave problemer + kredsløbsproblemer-luftvejslidelser-psykiske/fysiske ubalancer
RYGMASSAGE
MASSAGE er med til at øge blodcirkulationen i kroppen, give bedre fleksibilitet. Er en god hjælp til stress-muskel spændinger-hovedpine . Ryggener i form af. : Overbelastning - forkerte vred I klinikken fåes traditionel dybdegående ryg massage efter kinesisk filosofi.
RYGMASSAGE
GUA SHA MASSAGE
GUA SHA MASSAGE
GUA SHA er en massageform hvor man behandler med en skrabeteknik går ind og øger blodgennemstrømningen i bindevævet, og frigiver affaldsstoffer. Løsner spændinger og giver velvære. En LUKSUS behandling for kroppen.
ØREAKUPUNKTUR
Ved ØREAKUPUNKTUR behandler man specifikke punkter i ørerne. Enten med nåle eller med Magrain-kugler som er små magnetkugler belagt med guld/titanium. Øreakupunktur understøtter beh. med zoneterapi/massage rigtigt godt.
ØREAKUPUNKTUR
OPLYSNING OM ZONETERAPI OG NADA BEHANDLING
OPLYSNING OM ZONETERAPI OG NADA BEHANDLING
ZONETERAPI er en behandlingsform hvor man via tryk under fødderne på forskellige refleks zoner går ind og skaber balance i kroppen, hvilket giver et helt nyt overskud. De ældste optegnelser stammer fra Kina, og findes i ”Verdens ældste lægebog”. Lægerne sad oprindeligt og behandlede med zoneterapi, imens køen af syge voksede. Han fandt derfor på at sætte benstumper i punkterne, så han kunne nå at behandle alle de syge. Senere blev benstumperne erstattet af nåle. Så akupunkturen er en videreudvikling af zoneterapi og akupressur. I Tutankhamon´s grav, kendt som lægens grav, i Saqqara-Ægypten, er fundet vægmalerier af personer, der trykker hinanden på hænder og fødder. Disse malerier, der stammer fra 2330 f.K. og regnes for de ældste beskrivelser af egentlig zoneterapibehandling. NADA behandlingen er en behandlingsform hvor Jeg sætter nåle/magrain-kugler i 5 helt specifikke punkter. Dette er en behandlingsform, som især går ind og stabiliserer kroppen ved belastninger så som: SORG - TAB - VREDE - AGGRESSIVITET - URO - ANGST - STRESS - AFHÆNGIGHED AF TOBAK OG ALKOHOL. FYSISK URO Det er også en behandlingsform som går ind og skaber mere balance hos mennesker med: ADHD, Autisme, Asperger. WHO anbefaler behandlingen meget varmt.